×

Inschrijvingen voor IFFA 2022 op zelfde niveau als in 2019

Dinsdag 25 januari 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
IFFA 2022 blijft populair. Het aantal exposerende bedrijven en de hoeveelheid ingenomen ruimte door de beursstands zetten de beurscijfers van het vorige evenement in 2019 voort. Met een bewezen veiligheids- en hygiëneconcept biedt Messe Frankfurt van 14 tot en met 19 mei 2022 alle deelnemers een veilig kader voor persoonlijke ontmoetingen.
 
Exposanten en bezoekers geloven in de noodzaak om elkaar te ontmoeten tijdens een live evenement. De registratiestatus voor IFFA, de toonaangevende vakbeurs voor technologie voor vlees- en eiwitverwerking is zeer goed. Messe Frankfurt verwacht meer dan 900 exposerende bedrijven van over de hele wereld. De verwachte tentoonstellingsruimte, die opnieuw de hallen 8, 9, 11 en 12 zal beslaan, ligt op hetzelfde niveau als het vorige evenement. De exposanten tonen innovaties voor de gehele eiwitverwerkingsketen. Naast vleesproducten legt IFFA voor het eerst een speciale focus op ingrediënten en productieprocessen voor plantaardige eiwitten en biedt daarmee een professioneel platform voor dit snelgroeiende segment.
 
Groot belang
Peter Feldmann, burgemeester van de stad Frankfurt en voorzitter van de raad van toezicht van Messe Frankfurt, benadrukt het belang van beurzen: "De registratiecijfers voor IFFA zijn een sterk signaal voor Frankfurt als beurslocatie. Ze tonen ons: Messe Frankfurt was, is en blijft van wereldklasse - ondanks de bezuiniging veroorzaakt door de Coronapandemie. Door middel van beurzen zijn internationaliteit en diversiteit een deel van ons DNA geworden. En: Messe Frankfurt is dé plek om onderwerpen van de toekomst te bespreken. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor een vlees- of vleesarm dieet. Het is goed dat IFFA deze trend omarmt."