×

De Koningh opent Experience Center in Duiven

Donderdag 07 oktober 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
De Koningh Coding - Labeling – Inspection levert oplossingen voor het coderen, etiketteren en inspecteren van producten en verpakkingen. De diverse technologieën en machines laat het bedrijf liefst ‘live’ zien op beurzen en bij demonstraties op locatie. Daar is nu nog een extra mogelijkheid bijgekomen dankzij het nieuwe Experience Center in Duiven. “Dat volledig is ingericht met onze systemen op het gebied van coding, labeling en inspection”, vertelt marketing manager Steven Aldershoff.
 
Alle technologieën staan werkend opgesteld in het Experience Center. Of het nu gaat om kleinkarakter inkjet, folieprinters (TTO), cartridge printers, DoD-printers, hoge resolutie printers of laser, alles is beschikbaar. In een speciale en afgesloten ruimte is er extra aandacht voor milieuvriendelijk lasercoderen. Zeker een trend in de verduurzaming van producten en verpakkingen, want lasers hebben geen verbruiksmaterialen nodig om gegevens te markeren. Met onze CO2-, Fiber- en Diode-lasers is het mogelijk om testen uit te voeren tot 200 meter per minuut.
 
Betrouwbaar etiketteren
Voor het labelen van producten en verpakkingen staan in het Experience Center diverse etiketteersystemen klaar. Van een eenvoudige applicator voor verzenddozen tot volledige wrap-around voor flessen en potjes. Ook machines om direct te printen en aanbrengen zijn beschikbaar voor enkelzijdige labeling of onder-boven etikettering. Verder is onze geavanceerde en snelle prijs-weeg-etiketteerunit gereed voor testproducten. Daarnaast presenteert De Koningh industriële desktop printers van alle bekende A-merken. Met een aparte sectie voor onze full colour printoplossingen. Uiteraard zijn er ook voorbeelden van etiketten en printlinten te vinden in verschillende maten en materialen.
 
Nauwkeurig controleren en inspecteren
Naast coding en labeling komt het derde specialisme inspectie uitgebreid aan bod in het Experience Center. Zo is de meest compacte gecombineerde controleweger met metaaldetector ter wereld te bezichtigen. Verder staan ook losse controlewegers en hoogwaardige x-ray systemen opgesteld. Met als laatste toevoeging machines voor lekdetectie, sealnaad-inspectie en code- en label-inspectie. “Wilt u onze machines eens in het echt bekijken? Of testen welk systeem het beste uw producten kan coderen, etiketteren of inspecteren? Maak dan een afspraak met één van onze veertien vertegenwoordigers. Dan zien wij u snel in ons nieuwe Experience Center.”