×

Nieuwste uitgave Meat & Co ligt vanaf vandaag op de deurmat

Zaterdag 13 maart 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co is uit. Meer dan 5.000 vleesverwerkers, slachterijen en andere professionals uit de vlees- en eiwitverwerkende industrie in Nederland en Vlaanderen ontvangen deze nieuwste editie eerdaags op de deurmat. De coverstory van deze uitgave gaat over HHS RVS Producten, dat 140 meter buisbaan heeft gerealiseerd bij VSS Meat.

De nieuwste uitgave van vaktijschrift Meat & Co bevat onder meer uitgebreide verhalen over Sismatec (over de vacuümvullers van REX), Schmersal (over de Safety Fieldbox), Acoustic Extra Freezing (over een nieuwe diepvriesmethode van vlees), LRE Weegtechniek (over de nieuwe TSD-N3 weger), Marel (over de RevoBreader) en nog veel meer. Thema van deze editie is 'Innovaties 2021'.

Klik HIER om de nieuwste editie van Meat & Co digitaal te lezen.