×

Group of Butchers neemt Hartmann Fleischwaren over

Vrijdag 12 oktober 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Group of Butchers en Hartmann Fleischwaren Gmbh hebben een koopovereenkomst getekend waardoor Hartmann na anti-kartelgoedkeuring onderdeel is geworden van Group of Butchers. Met deze eerste stap in de Duitse markt versterkt Group of Butchers haar positie als één van de marktleiders in ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten verder uit en breidt zij tevens haar assortiment uit met een lijn traditioneel gebraden gehaktproducten.
 
De eigenaren van Hartmann Fleischwaren Gmbh, Maike en Christian Hartmann en Martina Beuker, zijn zeer tevreden met het samengaan met Group of Butchers: “Wij voegen ons familiebedrijf toe aan het sterke team van Group of Butchers. Door onze krachten te bundelen is de continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardig productassortiment verzekerd. Ook binnen Group of Butchers blijven we werken aan het inspireren van onze klanten met innovatieve, ambachtelijke producten. Tevens heeft Group of Butchers via onze kanalen een ingang naar de Duitse markt.”
 
Uitbreiding
Group of Butchers CEO Remko Rosman: “Met het verwelkomen van Hartmann Fleischwaren Gmbh breiden we ons assortiment uit met de beste gehaktproducten die al sinds lange tijd op ambachtelijke wijze door de familie Hartmann en hun gepassioneerde medewerkers gemaakt worden. Met deze gehaktproducten kunnen wij onze bestaande klanten nog beter bedienen. Daarnaast krijgen wij entree naar de belangrijke Duitse markt. Samen met de familie Hartmann en hun team blijven we werken aan verdere innovatie van ons ambachtelijk productassortiment en het nog beter bedienen van onze klanten.”