×

SIAL Paris onthult CXMP: nieuwe digitale beurscatalogus

Donderdag 15 september 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Ter gelegenheid van de 2022-editie presenteert de SIAL Paris voor het eerst een nieuwe online catalogus, op de CXMP marktplaats, met een overzicht van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten. Dit nieuwe hulpmiddel helpt exposanten en bezoekers van de vakbeurs 365 dagen per jaar hun commerciële kansen te maximaliseren.

Het platform, dat door de Comexposium Group werd ontwikkeld om klanten het hele jaar door te begeleiden, is georganiseerd in drie segmenten: Food, Fashion en Sport. De SIAL gebruikt dit krachtige hulpmiddel om de producten die op de beurs gepresenteerd worden, in de kijker te zetten. Via het platform worden de exposanten en de bezoekers van de SIAL Paris welkom geheten in de community van meer dan 300.000 leveranciers en inkopers.

Een digitale vitrine
Exposanten krijgen gratis toegang tot de marktplaats om hun productencatalogus samen te stellen en hun zichtbaarheid onder de bezoekers van de vakbeurs te vergroten. Het platform maakt het de leveranciers mogelijk hun merken en producten in het beste licht te presenteren. Ze kunnen een onbeperkt aantal producten uploaden, en naar keuze verschillende elementen toevoegen: een volledige beschrijving, kenmerken, foto's, en meer.

Bezoekers kunnen gratis de exposantenlijst en de productenlijst bekijken om hun bezoek aan de beurs ter plaatse zo goed mogelijk te organiseren. Ze kunnen het platform regelmatig checken om elke dag nieuwe updates te ontdekken en zo op de hoogte te blijven van de innovaties die op de beurs gepresenteerd worden.
 
Digitale netwerktool
CXMP biedt een netwerkfunctie die is bedoeld om ontmoetingen en verbindingen in de hele SIAL Paris community te vergemakkelijken. Met dit hulpmiddel kunnen exposanten en bezoekers direct op het platform persoonlijke of virtuele afspraken maken voor, tijdens en tot twee weken na de beurs.

SIAL Paris is van zaterdag 15 tot en met woensdag 19 oktober in beurscomplex Paris Nord Villepinte in Parijs. Meer informatie via www.sialparis.com