×

Kathleen Goense nieuwe algemeen directeur ZLTO

Maandag 15 oktober 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel

ZLTO is blij om te kunnen melden dat ze Kathleen Goense aanstelt als algemeen directeur. Met de aanstelling van Kathleen Goense verwacht de organisatie nog beter invulling te kunnen geven aan de koers van ZLTO. Per 1 december zal ze de externe zichtbaarheid van ZLTO vormgeven en tegelijkertijd intern de organisatie sturen en begeleiden in de realisatie van de organisatiekoers 'Boeren hebben een Oplossing'.

ZLTO heeft een duidelijke koers voor de komende jaren. Ze wil nog meer van betekenis zijn op het erf van haar leden. ZLTO wil haar leden ondersteunen bij het leveren van hun bijdrage aan de drie grootste maatschappelijke thema’s voor ons land: voedselzekerheid & -gezondheid, klimaat en vitaal platteland. ZLTO is blij dat Kathleen Goense deze koers verder komt versterken.

Ontwikkeling
Goense is momenteel directeur bij Rabobank. Ze is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Zeeland. Ze heeft ervaring met de agrifoodsector in binnen- en buitenland en is zeer ervaren in het leiden van strategische verandering en tot uitvoer brengen van strategieën en organisatieplannen. Ze leidt  graag  de verdere strategische ontwikkeling van 'Boeren hebben een Oplossing' en de concrete realisatie ervan, met een organisatie om trots op te zijn. Hierbij vindt ze het belangrijk om samen te werken met anderen: met leden, met partijen in de Agrifood sector en ook erbuiten, met relaties en met de medewerkers van ZLTO, dat in een persverklaring laat weten 'er alle vertrouwen in te hebben dat Kathleen Goense in staat is de ontwikkeling van ZLTO te stimuleren en de positie van ZLTO én van haar leden en de daarmee verbonden AgriFood sector te versterken'.