×

Experience Center en kantoren Sismatec naderen eindfase

Maandag 15 november 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Al sinds 1963 levert Sismatec machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van vlees en voedsel. Eenvoudige bediening, veilig werken, en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec levert. “De afgelopen tijd zijn we behoorlijk uit ons spreekwoordelijke ‘jasje gegroeid’. We zijn momenteel druk bezig met het realiseren van het volledig nieuwe Experience Center én kantoorruimte, die naar verwachting in februari 2022 opgeleverd worden”, laat het bedrijf weten.
 
Sismatec vertegenwoordigt verschillende A-merken: Turbo, Rex, Mado, Vakona, Webomatic, Proseal, Bilwinco en Schomaker Convenience. “Ook zijn wij in staat om machines aan te vullen met andere machines en zo complete lijnen te leveren.”
 
Van concept tot ontwerp
In samenwerking met architecten en bouwbedrijf is er voor de vernieuwbouw een totaalplan op maat gemaakt, van een ontwerp voor het uitbreiden van een nieuwe hal én kantoorruimte. De vorderingen lopen gestaag, dagelijks wordt er hard aan de bouw gewerkt. En lopen de huidige projecten bij onze relaties gewoon door. De verwachting is dat rond Kerst het stukadoorswerk voltooid is ‘en dat wij met trots mogen melden dat in februari 2022 de oplevering is van het nieuwe kantoorpand en Experience Center’.

Experience Center
Sismatec laat in een persbericht weten ‘trots te zijn op de ontwikkelingen van ons gloednieuwe Experience Center in Almelo’. De nieuwe hal wordt het Experience Center, wat de centrale plek wordt voor inspiratie, beleving én uiteraard om ons scala van mogelijkheden qua machines en applicaties te tonen. “Het Experience Center wordt niet alleen een inspiratieplek waar onze klanten terecht kunnen met hun vragen, maar dient ook een echte plek te worden waarbij wij klanten kunnen begeleiden richting de beste totaaloplossing.”
Het nieuwe kantoorpand wordt in een moderne stijl ingericht.

Lees meer over de vernieuwbouwplannen van Sismatec in de volgende uitgave van vaktijdschrift Meat & Co, die 11 december verschijnt.