×

Koetsier Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

Donderdag 16 augustus 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Met ingang van 1 augustus is Koetsier Vleeswaren B.V. onderdeel geworden van Group of Butchers. Hierdoor heeft Group of Butchers haar positie als één van de marktleiders in ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten in de Benelux verder verstevigd en uitgebreid met een vegetarisch productassortiment.

Group of Butchers is in 1997 opgericht door Nick Visser en Wilbert Wolfs en levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt en de out-of-home-markt in de Benelux. De slagers van het bedrijf produceren dagelijks verse, ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten van topkwaliteit. Dit begint met het gebruik van kwaliteitsgrondstoffen, waarna het belangrijkste element volgt: de bereiding. Het zijn deze bereidingswijzen die de producten van Group of Butchers zo uniek maken. Door de jarenlange ervaring en de toewijding van vakslagers met betrekking tot het roken, grillen, koken, bakken en braden van vlees, maar ook in het mengen, kruiden, zouten, drogen en rijpen, ontstaat het echte verschil. Door selectief gekozen Nederlandse, Belgische en Duitse familiebedrijven over te nemen, blijft Group of Butchers het assortiment uitbreiden. Het assortiment bestaat momenteel uit de volgende productgroepen: worst, luxe rundervleeswaren, gehaktballen, spreads, kookhammen, rotisserie en gegrilde vleeswaren.

Familiebedrijf
Over Koetsier Vleeswaren De oorsprong van Koetsier Vleeswaren ligt in een dorpsslagerij te Ruinerwold, waar in 1927 een start is gemaakt met de productie van worst en vleeswaren. Sinds 1994 produceert Koetsier Vleeswaren vanuit een hypermodern onderkomen op het industrieterrein van Ruinerwold met behulp van de nieuwste productiemiddelen een rijk gamma aan onderscheidende vleeswaren, waaronder rookworst, knakworst en vegetarische worst. Hierbij staat authentieke kwaliteit gekoppeld aan vakmanschap altijd hoog in het vaandel. De Man Van De Knakworst is onderdeel van Koetsier Vleeswaren (www.dmvdk.nl).
Koetsier Vleeswaren eigenaar en CEO Bert Koetsier is zeer tevreden met het samengaan met Group of Butchers: “Wij voegen ons familiebedrijf toe aan het sterke team van Group of Butchers. Door onze krachten te bundelen is de continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardige recepturen verzekerd. Ook binnen Group of Butchers blijven we ons richten op het inspireren van onze klanten met innovatieve, ambachtelijke producten.”
Group of Butchers CEO Remko Rosman: “Met het verwelkomen van Koetsier Vleeswaren, waar de organisatie en productie onder leiding staat van gediplomeerde slagers, breiden we ons rookworst- en knakworstenassortiment uit met de beste producten die al bijna 100 jaar lang op ambachtelijke wijze door Koetsier Vleeswaren in Ruinerwold gemaakt worden. Daarnaast voegen we een prachtig nieuw vegetarisch segment toe, waarmee onze klanten kunnen voorzien in sterk groeiende behoefte van de consument. Samen met de broers Bert en Jannes Koetsier en hun team blijven we werken aan de ontwikkeling van onze ambachtelijke producten, waardoor het partnerschap dat we hebben met onze klanten blijft groeien en ons productportfolio nog completer wordt.”

Meer informatie via www.koetsiervleeswaren.nl en www.groupofbutchers.com