×

Bijeenkomst Meattech over ingrediëntentechnologie

Maandag 19 augustus 2019
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 26 september een bijeenkomst bij SVO Vakopleiding Food in Houten waarbij ingrediëntentechnologie het belangrijkste onderwerp is. Een tweetal bindingsingrediënten worden tijdens de meeting verder uitgediept en de nieuwste innovaties worden besproken.
 
Meattech kondigt via deze weg ook al zijn jaarlijkse middagseminar aan. Deze zal plaatsvinden op donderdag 14 november. ‘Meat & Friends’ is dan het thema. Tijdens het seminar worden deelnemers meegenomen in de wereld van hybrideproducten. “Vanuit allerlei kanten gaan we dit belichten. Denk aan trends, eiwitbasistechnologie et cetera. Het zal wederom een inspirerende bijeenkomst worden op 14 november”, verduidelijkt Philip Schippers van Meattech, een netwerkplatform op het gebied van voedingstechnologie en netwerken.

De bijeenkomst van 14 november staat onder leiding van dagvoorzitter Don Clyde (foodphysica). Diverse gastsprekers uit het veld komen die dag spreken. Kijk voor meer details over beide bijeenkomsten of meer informatie over Meattech Technologisch Platform op www.meattech.com

FOTO: Sfeerbeeld van de vorige bijeenkomst van Meattech bij de HAS in Den Bosch met gastspreker Ben Hansen. ​