×

FachPack: meer dan alleen verpakkingen

Maandag 20 augustus 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
FachPack, de grootste vakbeurs voor verpakkingen in Europa, processen en technologie, is meer dan alleen een beurs. Veel meer, zoals een kijkje in het programma laat zien. Naast de 1.500 beursstands van de exposanten, wacht de 40.000 beursbezoekers tussen 25 en 27 september in Nürnberg een aantrekkelijk kaderprogramma met tal van lezingen over het vak en speciale presentaties over trends die momenteel in de branche worden bediscussieerd, zoals digitalisering, duurzaamheid of design.
 

Exposanten uit verschillende landen wereldwijd zullen drie dagen achter elkaar hun noviteiten en innovatieve verpakkingen, producten en machines presenteren aan de beursbezoekers in Nürnberg, die ook kunnen rekenen op een uitgebreid randprogramma.
Nieuw op de FachPack is het paviljoen van de associaties in hal 6. Een tiental belangengroepen en associaties uit verschillende Europese landen presenteren zich in de open, aantrekkelijk vormgegeven speciale ruimte en nodigen uit tot kennismaking, uitwisseling en netwerken. Ook nieuw is hal 8, waar de focus ligt op premiumverpakkingen, verpakkingsdrukwerk en veredeling. Onder het motto ‘Maak er twee van één’ krijgt het bij de bezoekers populaire forum PackBox (hal 7) uitbreiding met een nieuw forum TechBox in hal 3. Daarmee wordt het aantal lezingen nagenoeg verdubbeld. Intelligente verpakkingsdragers, gegevensbeveiliging op verpakkingslijnen en een digitaal offensief zijn slechts enkele voorbeelden van onderwerpen uit het programma van het nieuwe TechBox-forum.
 
FachPack is van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 september in Messe Nürnberg. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.fachpack.de