×

FoodValley en RCT Gelderland houden bijeenkomst over Brexit

Maandag 25 februari 2019
Terug naar overzicht
Deel dit artikel

RCT Gelderland en FoodValley NL organiseren op donderdag 7 maart samen de interactieve bijeenkomst 'Zorg dat de Brexit jou niet in de weg zit' voor ondernemers uit de food- en maakindustrie over hun voorbereiding op de Brexit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van andere ondernemers proberen we met hulp van een expert de gevolgen voor Nederlandse exporteurs zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Onze expert is Lizanne Jakobs van Brilliant Work. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het verbeteren van ondernemingen waarvan ze 13 jaar in Engeland heeft gewoond. Ze is exportcoach en Brexit adviseur en is geaccrediteerd door het Rijksinstituut voor Ondernemend Nederland (RVO) om met haar klanten 50% gesubsidieerde Brexit trajecten en 100% gesubsidieerde exporttrajecten uit te voeren. Daarvoor kunnen ondernemers bijvoorbeeld gebruiken maken van Brexit-vouchers.

Programma:
15:30 uur    Inloop
16:00 uur    Opening door Roger van Hoesel en Sina Salim
16:05 uur    Brexit Praktijkvoorbeelden door Lizanne Jakobs
16:45 uur    Pauze
17:00 uur    Vraag en antwoord sessie: ‘Hoe maak ik mijn bedrijf Brexit proof?’
17:30 uur    Borrel
18.00 uur    Afsluiting

Info en aanmelden
De bijeenkomst wordt gehouden bij Foodvalley NL in Wageningen. De organisatie is in handen van RCT Gelderland en FoodValley NL. Neem voor meer informatie contact op met innovatiemakelaar Sina Salim (RCT Gelderland). Aanmelden kan hier.