×

Nieuw boek futuroloog Henk Hoogenkamp

Vrijdag 22 maart 2019
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Futuroloog en proteïnespecialist Henk Hoogenkamp heeft een nieuw boek geschreven: ‘Global Transition’. Dit 490 pagina’s tellende boek biedt waardevolle inzichten in de complexiteit van traditionele en opkomende voedingsmiddelen met eiwitbestanddelen die de beschikbaarheid van voedsel en tegelijkertijd de optimalisatie van voeding waarborgen.
 
Hoogenkamp, vaste columnist van vaktijdschrift Meat & Co, is een interdisciplinaire schrijver die in boeken, lezingen en artikelen voor verschillende media de balans zoekt tussen voedselproteïnen, sociale interacties, omgeving en de verstoring van de marketingdynamiek. Zijn boek ‘Global Transition’ biedt leveranciers van ingrediënten, Research & Development-teams, voedingsbedrijven en ‘capital ventures’ een aantal essentiële diepgaande, huidige en toekomstige trends die een concurrerende intelligentie helpen verbeteren.
 
Voorsprong
In zijn gehele professionele carrière heeft Hoogenkamp -die board member is bij diverse ingrediënt- en nutraceutical bedrijven- altijd voor de troepen uitgelopen en is zijn mening vaker goed dan fout gebleken dankzij een brutale eerlijkheid en veel voorkennis. Hij geeft een frisse stem aan de snel veranderende en opkomende dynamiek van eiwittentechnologie en marketing. Geschreven met een verfrissende eenvoudige en boeiende stijl, deelt Hoogenkamp in dit boek praktische knowhow, die de vaardigheden weerspiegelt die nodig zijn om wereldwijd welzijn te voeden en te bevorderen met behulp van (h)eerlijk eten voor morgen en daarna. ‘Global Transition’ is een actueel boek dat Hoogenkamps wijsheid en gezond verstand weerspiegelen in een verzameling verhalen die zijn opgebouwd tijdens jaren van toegewijde en zwaar opgedane ervaring. Het boek is eveneens bedoeld om anderen te inspireren om een hoog niveau van deskundigheid op het gebied van eiwitten te bereiken.