×

Van Loon Group neemt Conveni Landgraaf over

Woensdag 24 januari 2024
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Van Loon Group heeft de activiteit van de productie en verkoop van verse pasta sauzen van Conveni Landgraaf overgenomen. Met deze overname breidt Van Loon Group haar aanbod van verse maaltijden en soepen voor de klanten in retail en foodservice uit. De overeenkomst tussen Van Loon Group en Conveni is afgelopen week afgerond.
 
De productie van verse sauzen wordt in de loop van het jaar ondergebracht in het bedrijf Maître in Oude-Tonge, dat onderdeel is van Van Loon Group. “Met de overname van de divisie verse sauzen van Conveni versterken we ons convenience aanbod aan onze klanten in retail en foodservice. Deze lekkere koelverse sauzen zijn een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment van verse maaltijden en verse soepen. We zijn voornemens om de activiteiten in de loop van het jaar over te hevelen naar Oude-Tonge”, aldus Robert van Ballegooijen, CEO Van Loon Group.
 
Convenience
Van Loon Group is sinds 2021 actief in de markt van Convenience. Maaltijdbereider Bonfait werd in dat jaar succesvol toegevoegd aan de groep. En in 2023 volgde Maître, gespecialiseerd in de productie van koelverse maaltijden en soepen.