×

Hoogenkamp komt met ‘bijbel’ voor voedsel-eiwitten

Vrijdag 26 maart 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Als adviseur heeft Henk Hoogenkamp door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel startups als multinationals in de voedingsmiddelenbranche en de vlees- en eiwitverwerkende industrie wereldwijd. Van zijn hand verschijnt nu het Engelstalige ‘Sustainable Protein Solutions’. Dit 602 pagina’s tellende naslagwerk geldt als een soort van ‘bijbel’ voor voedseleiwitten.

Het boek van Hoogenkamp, tevens columnist van vaktijdschrift Meat & Co, biedt namelijk waardevolle inzichten in de complexiteit van traditionele en opkomende voedselingrediënten. Hoogenkamp adviseert en stuurt strategieën met betrekking tot onderzoek, ontwikkeling, marketing, innovatieprojecten, technologie en human resources-scouting. Binnen zijn vakgebied wordt Hoogenkamp enorm gewaardeerd als adviseur én auteur. 'Sustainable Protein Solutions' biedt een aantal essentiële diepgaande, huidige en toekomstige trends voor leveranciers van ingrediënten, R&D-teams, voedselbedrijven en kapitaalvennootschappen, die zullen helpen bij het verbeteren van de voedselvoorziening wereldwijd.

Brute eerlijkheid
Met brute eerlijkheid en veel voorkennis geeft Hoogenkamp een frisse stem aan de snel veranderende en opkomende dynamiek van eiwittechnologie en de sociaaleconomische interacties. Geschreven met een verfrissend rechtlijnige en boeiende stijl, deelt Hoogenkamp in zijn nieuwe boek een praktische knowhow die de vaardigheden weerspiegelt die nodig zijn om wereldwijd te voeden.
 
‘Sustainable Protein Solutions’ is verkrijgbaar via Amazon en www.henkhoogenkamp.com