×

POV zoekt nieuwe voorzitter en leden dagelijks bestuur

Maandag 24 september 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De vertrouwenscommissie die belast is met de selectie- en sollicitatieprocedure, heeft de profielschets van de nieuwe vrouw of man naar buiten gebracht. Naast een voorzitter worden ook twee leden gezocht voor het Dagelijks Bestuur, ook hiervoor zijn profielschetsen opgesteld. Met het aantrekken van twee bestuursleden en een voorzitter zal het bestuur van de POV op volle sterkte zijn. 
 
Onlangs maakten Ingrid Jansen, de huidige voorzitter en Eric Douma, de huidige vicevoorzitter, bekend dat zij tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 november 2018 hun functies beschikbaar zullen stellen. Verder kende het Dagelijks Bestuur nog een vacature.
 
Boegbeeld
De POV is op zoek naar een boegbeeld voor de sector, met natuurlijk gezag en verbindend vermogen met de leden en de sector. Ook ervaring als voorzitter in een complexe vereniging met meerdere geledingen is een must. Verder kiest de vertrouwenscommissie ook voor kennis en ervaringen voor wat betreft de nieuwe leden voor het Dagelijks Bestuur.
De functieprofielen en de sollicitatieprocedure zijn te vinden op de website van de POV.