×

Nieuwe uitgave Meat & Co ligt (bijna) op de deurmat

Maandag 24 oktober 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Op vrijdag 28 oktober verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co. De coverstory komt voor rekening van HiTec Food Systems, dat al jarenlang machines en productielijnen ontwikkelt en uitlevert binnen de internationale voedingsmiddelenindustrie. "Omdat maatwerk voor ons een tweede natuur is, kunnen wij meer dan machinebouwers die het vooral van hun standaardoplossingen moeten hebben", zegt sales director Jeroen Lijkendijk in de nieuwste editie van Meat & Co.

Spako Food Machinery
Met de overname door Thomas Waals en Rudolf van den Broek twee jaar geleden is Spako Food Machinery helemaal klaar voor de toekomst. “Spako Food Machinery is feitelijk een nieuw bedrijf, met allerlei nieuwe jonge mensen die met andere ogen tegen zaken aankijken en daarom onze klanten kunnen voorzien van de juiste oplossingen voor hun vraagstukken.”
 
Unifortes
Unifortes ontwikkelt en produceert krachtige krattenwassers voor gebruik in onder meer de AGF-, voedingsmiddelen- en vleesverwerkende industrie wereldwijd. “Wij kregen heel vaak de vraag: ‘Maken jullie ook machines waarmee we honderd tot 200 kratten per uur kunnen reinigen?’ Daarop zijn we aan de slag gegaan”, vertelt Roy Kranendonk van Unifortes.

Demoweek Sarco Packaging
Sarco Packaging opende begin oktober de deuren op het hoofdkantoor in Gameren om producenten in de voedingsindustrie kennis te laten maken met de verschillende merken machines en de voordelen die verdere automatisering van het verpakkingsproces met zich meebrengen. “Als je je verpakkingsproces kunt automatiseren, scheelt dat tijd én geld.”

Subcover Schmersal
Beveiliging van de meest uiteenlopende gevaarlijke zones in de productiehal vergt de nodige expertise. Schermsal biedt opto-elektronische veiligheidssystemen van verschillende series en varianten. Ook produceert Schmersal toepassingsspecifieke series, zoals de IP69 beschermingsklasseuitvoering.
 
Round Table Belgian Meat Office
De Europese (vak)pers kwam op uitnodiging van de Belgian Meat Office onlangs samen in Gent voor de Round Table. Onder de noemer: zit er nog muziek in de vleesverwerkende industrie?  “De toon van de muziek bepaalt de populariteit van de sector. Daarom is het belangrijk om het juiste verhaal te blijven vertellen. Opnieuw en opnieuw”, stelt managing director Michael Gore van FEBEV.