×

The Meatlovers verlengt samenwerking met chef-kok

Woensdag 27 januari 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Chef-kok Jonathan Zandbergen is één van de ambassadeurs van en gezichten op Themeatlovers.nl. Met recepten probeert hij vleesliefhebbers te inspireren om lekkere gerechten te maken, die de hoge kwaliteit  vlees van The Meatlovers tot zijn recht laten komen. De samenwerking bevalt beide partijen goed, vandaar dat deze voor de komende twee jaar is verlengd. “Het is prettig om de kijk en inbreng van een toonaangevende chef-kok te hebben. Jonathan is met zijn kennis en enthousiasme echt van meerwaarde voor ons”, vertelt marketing manager Laurens Zandbergen van Jan Zandbergen.
 
The Meatlovers bestaat uit een serie vriesversproducten die in supermarkten verkrijgbaar zijn (o.a. Jumbo en Jan Linders). Daarnaast is in het eerste kwartaal van 2020 de webshop www.themeatlovers.nl tot stand gekomen, waar consumenten online vlees kunnen bestellen en het vers thuisbezorgd krijgen. Met het prachtige kwaliteitsvlees van The Meatlovers kan de consument thuis een restaurant-waardige ervaring hebben. Recepten en tips van een echte sterchef helpen hier nog eens extra bij. Sinds 2017 is Jonathan Zandbergen (foto) actief voor The Meatlovers.
 
Continueren en intensiveren
Beide partijen zijn overeengekomen de samenwerking te continueren en intensiveren. Zo is afgelopen jaar het gezicht van Jonathan ook op de retailverpakkingen verschenen. Het maken van receptenfilmpjes wordt vervolgd en er bestaan ideeën voor extra filmpjes met een andere insteek. Daarnaast zal de rol van Jonathan worden uitgebreid richting culinair adviseur. “Het is altijd leuk om thuis-koks te helpen met recepten, zeker met het mooie vlees dat The Meatlovers biedt. Uiteraard heb ik de producten getest voor me aan The Meatlovers te verbinden en in de afgelopen jaren is de kwaliteit constant hoog gebleven. Ik wil consumenten graag meer vertellen over de achtergrond en herkomst van dit bijzondere vlees. Dat is nu nog onderbelicht en verdiend de aandacht, want ook dat heeft zeker bijgedragen in mijn keuze om met The Meatlovers in zee te gaan”, aldus Zandbergen.