×

Martijn Nooij nieuwe sales manager DJM Food Processing

Maandag 28 januari 2019
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Martijn Nooij is aangesteld als nieuwe sales manager bij DJM Food Processing. Nooij wordt bij het bedrijf uit Elburg verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux en Scandinavië.

Nooij heeft zichzelf al geïntroduceerd bij veel vaste klanten van DJM Food Processing. Hij heeft een achtergrond als mechanical engineer en is in het bezit van verschillende managementdiploma's. Hij heeft een verleden als Global Sales Support Manager bij een industrieel bedrijf dat is gespecialiseerd in de handling van materialen. De afgelopen vier jaar was hij woonachtig en werkzaam in Dallas in de Verenigde Staten. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Nederland. Per 1 oktober 2018 is hij in dienst bij DJM Food Processing, dat machines voor de vlees- en foodindustrie ontwikkelt en produceert en zich voornamelijk richt op het ontwikkelen van maatoplossingen voor het portioneren en vormen van voedingsmiddelen.

Martijn Nooij is te bereiken via tel. +31 (0)525 652 088 of martijnnooij@djmfoodprocessing.nl. DJM Food Processing is in mei ook aanwezig als standhouder (hal 8, stand C91) op IFFA 2019 in Frankfurt.