×

Van Uhm Pakt Uit: 'Kunnen laten zien wat we te bieden hebben'

Woensdag 28 september 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Onder de noemer Van Uhm Pakt Uit opende Van Uhm BV deze week de deuren van het bedrijf in Borne voor fabrikanten en producenten in de vlees- en eiwitverwerkende industrie. “Wij wilden hen laten zien wat we te bieden hebben, op een manier die bij onze manier van werken past: laagdrempelig en informeel, maar mét oplossingen die een klant altijd verder helpen”, aldus eigenaar Stephen van Uhm.
 
De setting van Van Uhm Pakt Uit was passend bij hoe vaktijdschrift Meat & Co het familiebedrijf de afgelopen jaren heeft leren kennen: amicaal en met persoonlijke aandacht voor elke bezoeker. “Wij zijn altijd geïnteresseerd in wat onze klanten beweegt en wat zij nodig hebben. Alleen op die manier kun je de beste oplossingen aanreiken”, zegt Van Uhm. “We hebben veel bedrijven uitgenodigd, maar gelukkig ontvingen we ook meerdere spontane aanmeldingen. Dit event was echt gericht op de industrie. Slagers hebben we uitgenodigd op onze stand op de Slavakto op 4 en 5 oktober.”
 
Laagdrempelige kennismaking
Het driedaagse evenement in Borne – waar vrijwel alle ruimtes op het hoofdkantoor waren omgeturnd tot showroom – bood de vele bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het ruime merkenportfolio dat Van Uhm en zusterbedrijf Habuba vertegenwoordigen. “Onze merkenportefeuille is samengesteld op basis van de feedback die wij door de jaren heen terugkregen van onze verkopers en technici. Wat horen zij op de werkvloer? Waarnaar zijn onze klanten op zoek? Op die manier zijn we de afgelopen 75 jaar uitgegroeid tot een aanbieder van totaaloplossingen voor de volledige foodindustrie en petfood”, vertelt Van Uhm.
 
“Onze klanten weten dat ze snel geholpen worden als ze een probleem hebben. We beschikken in Borne over een grote voorraad spare-parts en machines, waardoor we bedrijven ook altijd vlug weer op weg kunnen helpen. Dat wordt gewaardeerd.”
 
Nieuw merk: Singer & Sohn
Van Uhm breidde onlangs het merkenportfolio uit met Singer & Sohn, dat verschillende machines ontwikkelt voor het geautomatiseerd koken, bakken en grillen van eiwitproducten en systemen maakt ter bevordering van de automatisering van het productieproces. Van Uhm presenteerde in Borne het VGE loading system van Singer & Sohn op een Variovac-verpakkingslijn. “Singer & Sohn is een Duits familiebedrijf dat prima bij ons past en goed aansluit bij onze Variovac-verpakkingsmachines, omdat hun robot het verpakkingsproces verder automatiseert.”
 
Van Uhm benadrukt: “Het is bij Van Uhm zeker niet het geval dat we zomaar merken erbij nemen om maar zoveel mogelijk merken te kunnen vertegenwoordigen. Het is juist andersom. Een merk moet écht bij ons bedrijf en onze cultuur passen: dus korte lijnen en de machines moeten doen wat je klanten belooft. Dat is ook het geval bij Singer & Sohn.”

Van Uhm Pakt Uit beleeft op donderdag 29 september de laatste dag.