×

Gmyrek Fleish wordt onderdeel van Group of Butchers

Donderdag 29 november 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Gmyrek Fleisch- und Wurstwaren, een van de leidende Duitse worst- en vleeswarenproducenten, wordt - na anti-kartel goedkeuring - onderdeel van Group of Butchers. Voor Group of Butchers is de toevoeging van Gmyrek een verdere stap in de Duitse markt.

Daarnaast vult Group of Butchers met Gmyrek haar assortiment aan met traditionele Duitse worstspecialiteiten. Voor Gmyrek betekent onderdeel worden van Group of Butchers een uitbreiding van haar productportfolio. Daarnaast krijgt het ambachtelijke bedrijf uit Gifhorn een verkoopkanaal voor haar eigen producten in Nederland.
De eigenaren van Gmyrek Group, de broers Stephan en Christoph Gmyrek, kijken uit naar het opgaan in Group of Butchers: "Ons familiebedrijf zal deel uitmaken van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze gezamenlijke krachten garandeert de continuïteit van ons bedrijf, onze locaties met al onze medewerkers en onze hoogwaardige service. Als onderdeel van Group of Butchers zullen we blijven werken om onze klanten traditionele vlees- en worstspecialiteiten te bieden, evenals de beste service als een betrouwbare partner." Christoph Gmyrek zal het bedrijf blijven leiden zoals voorheen.

'Enorm blij'
Remko Rosman, CEO van Group of Butchers, voegt hieraan toe: "We zijn enorm blij met de toevoeging van Gmyrek aan Group of Butchers. Met Gmyrek winnen we een traditionele en sterk gepositioneerde vlees- en worstproducent, vooral op het gebied van hoogwaardige regionale worstspecialiteiten. De toevoeging van Gmyrek is een belangrijke stap voor onze aanwezigheid op de Duitse markt. Wij verheugen ons op de samenwerking met het management en personeel van Gmyrek en op het gezamenlijk realiseren van groei."