×

'Boek nu een stand voor SIAL Paris en boost uw business'

Dinsdag 30 november 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Van 15 tot en met 19 oktober 2022 vindt SIAL Paris plaats, het meest internationale foodevent ter wereld: 7.200 exposanten en 310.000 bezoekers worden volgend jaar in Parijs verwacht. De SIAL Paris is dé gelegenheid om uw nieuwste innovaties en producten te tonen aan de belangrijkste inkopers uit de hele wereld.
 
Nederland behoort met bijna 200 exposanten traditioneel tot de sterkst vertegenwoordigde landen op de beurs. Deelnemen kan als individuele standhouder of in het Holland Paviljoen georganiseerd door Gielissen. "We maken ons op voor een beurs vol productieve ontmoetingen, verrassende innovaties en grote evenementen. We hebben verbeteringen aangebracht op het gebied van ontvangst, ondersteuning, services en nieuwe zichtbaarheidspakketten. Het gehele team zet zich in om de beste SIAL ooit voor u te organiseren", aldus Adeline Vancauwelaert, directeur van SIAL Paris.

Stand reserveren of meer informatie
Klik hier om een stand te reserveren. Vragen? Neem contact op met het Nederlandse salesteam Promosalons Nederland: Anne Marie van Schaik (amvanschaik@promosalons.com, 020-4620023) of Oualid El Hajjioui (oelhajjioui@promosalons.com, 020-4620027).