×

Nieuws

De markt voor plantaardig en kweekvlees is booming. Om technologische vooruitgang en uitwisseling tussen de vlees- en alternatieve eiwitindustrie te bevorderen, gaan het Good Food Institute Europe en …

Vaessen-Schoemaker - deze maand 75 jaar - heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, organisch en middels een aantal overnames. Om de verdere internationale strategie te ondersteunen en …

HHS RVS Producten is verhuisd. Het bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor de hygiëne en voedselveiligheid binnen de vleesverwerkende industrie en tevens leverancier van de slachthaken van H …

Marel wil fors gaan uitbreiden. Op braakliggende terrein aan de Raamstraat, recht tegenover het huidige pand van de machinebouwer, zal een nieuw warehouse van 12.000m2 worden gerealiseerd. “Met …

De Nederlandse vleesconsumptie liet in 2020 een historische daling zien van bijna 2 kg per persoon. Dit blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. De daling …

FoodLine System beschikt over een vernieuwde website. “Nadat wij als Poly-clip in 2014 onze naam hebben veranderd in FoodLine System is er destijds een bijpassende website gelanceerd. Deze …

Een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co ligt vanaf vrijdag 21 oktober weer op de deurmat. In deze editie vindt u onder meer een uitgebreid interview met Roland van Loon, een verslag van de …

Ambachtelijke Slager Van der Zee, onderdeel van HANOS Internationale Horeca Groothandel, bundelt de krachten met Chateaubriand horecagroothandel. Deze tak van Chateaubriand is met terugwerkende kracht …

Smeva heeft het predicaat ‘Koninklijk’ toegewezen gekregen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander der Nederlanden. Het is een kroon op het werk van het Brabantse familiebedrijf dat al …

Met meer dan 70.000 bezoekers uit 169 landen en meer dan 4.600 exposanten uit 98 landen heeft de 36ste editie van Anuga in Keulen bewezen dat vakbeurzen van deze omvang weer mogelijk zijn. “We …