×

Bijeenkomst Meattech bij HAS Hogeschool in Den Bosch

Tuesday June 18, 2019
Back to overview
Share this article
Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 20 juni in Den Bosch weer een bijeenkomst over de veranderende consumentenmarkt. Business-strateeg Ben Hansen van myBusinessBoost komt vertellen over een veranderende consumentenmarkt in relatie tot demografische veranderingen. Food-innovator Job van Baars van New Food Vision deelt zijn visie op innovatie en hoe deze is toe te passen in een alom veranderende markt.

Creatief ontwikkelen en ondernemen is het thema van de lezing van Job van Baars uit Deurne, een creatieve ondernemer met een ruime praktijkervaring als foodinnovator. Zijn bedrijf JvB Meat Sinders verwierf binnen 25 jaar een ijzersterke positie in de wereldwijde foodindustrie. Van Baars heeft zijn bedrijf inmiddels verkocht, maar zijn eigentijdse aanpak is dankzij New Food Vision binnen het handbereik gekomen van andere ondernemers.
Business-strateeg en oprtichter Ben Hansen van myBusinessBoost geeft een lezing met als thema 'Change the Game'. Hij houdt zich bezig met vernieuwing op twee gebieden: op corporate niveau (waarbij het gaat om positionering van klanten in de markt) en de ontwikkeling en positionering van nieuwe productielijnen en concepten.

De bijeenkomst van Meattech is donderdag 20 juni van 15.00 tot circa 19.00 uur bij de HAS Hogeschool aan de Onderwijsboulevard 221 in 's-Hertogenbosch. Meer informatie via www.meattech.nl/programma-2019/

FOTO: De vorige bijeenkomst van Meattech bij Baaijens Industrial Equipment in Oss.