×

BEMA BV groeit en bouwt nieuwe productiefaciliteit

Monday April 08, 2019
Back to overview
Share this article
BEMA BV groeit. Zodoende verhuisde de onderneming zes jaar geleden naar de huidige locatie in Waddinxveen. “Die is inmiddels ook te klein. Zodoende wordt nu op een kavel elders in Waddinxveen een volledig nieuwe productiefaciliteit gerealiseerd”, zegt manager Tom de Booij, die de nieuwbouw coördineert. “De bouw is in volle gang."

De Booij vervolgt: "Het pand voldoet volledig aan onze wensen en onze groeipotentie. Aanbouw is een mogelijkheid. Er komen hogere stellingen in het magazijn, dat straks volledig geautomatiseerd wordt. Uiteraard gaat de nieuwbouw voldoen aan alle laatste veiligheidsnormen en hygiëne-eisen en zal het ook alle halal-, koosjer- en ISO-certificaten dragen. Het streven is om eind dit jaar te verhuizen naar de nieuwe locatie.”

BEMA BV op IFFA
BEMA BV neemt begin mei ook weer deel aan IFFA 2019 in Frankfurt (stand 12.1/E38). Directeur Lucas Pröpper zegt ‘trots te zijn weer op IFFA te staan’. “Het geeft ons kans om te profileren binnen de Europese vleesindustrie. Alle producten die we maken, zullen we tonen op de beurs. Binnen de vleessector is onze naamsbekendheid erg groot, maar we maken ook verpakkingen voor Petfood, vis, AGF en de bakkerij.”