×

New Food Conference verzet naar 5 en 6 augustus

Wednesday March 11, 2020
Back to overview
Share this article

De New Food Conference in Berlijn, die aanvankelijk zou plaatsvinden op donderdag 23 en vrijdag 24 april, is wegens het Coronavirus verzet naar woensdag 5 en donderdag 6 augustus 2020. Tijdens dit congres worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plantaardige eiwitten en kweekvlees gepresenteerd.

Nu vleesbedrijven de plantaardige markt betreden en vegan product launches social media domineren - van de vegan burger bij Burger King tot de nieuwe vleesvervangers van Vion - ben jij vast benieuwd naar de volgende producten die het gaan maken. Wat kan de markt verwachten? De New Food Conference, Europa’s toonaangevende conferentie over nieuwe eiwitten, zal terugkeren voor zijn tweede editie in Berlijn op 5 en 6 augustus. De conferentie richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plant-based en cell-based food.

Nieuwste innovaties
De conferentie van dit jaar, die door ProVeg International wordt georganiseerd, brengt vooraanstaande experts, startups, investeerders en ondernemers samen die werkzaam zijn in de nieuwe eiwitsector. Aan hen worden inzichten in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen, investeringsstrategieën, best practices en retail psychologie gepresenteerd.