×

Top Ongediertebestrijding sluit zich aan bij Rentokil

Wednesday March 11, 2020
Back to overview
Share this article
Rentokil Pest Control is verheugd dat Top Ongediertebestrijding zich vanaf 2 maart aansluit bij de organisatie. Met deze overname wil Rentokil zijn positie binnen de agrosector verder verstevigen en de activiteiten uitbreiden. Wilfred Top, voormalig eigenaar Top Ongediertebestrijding, heeft IPM hoog in het vaandel staan. “De reputatie van Top binnen de agrosector en de IPM werkwijze sluiten goed aan bij de activiteiten van Rentokil Pest Control", aldus Wilfred Top.

"De hoge kwaliteit van dienstverlening en de innovatieve producten die Rentokil mijn klanten kan bieden, zorgen ervoor dat mijn klanten zijn verzekerd van de beste service en de nieuwste ontwikkelingen", vervolgt Top.

Integrated Pest Management
"Top Ongediertebestrijding was op zoek naar een speler met kennis van de agrarische sector en een speler die meerwaarde kan bieden voor zijn klanten", zegt country manager Jacob Catsburg. "Sinds 1938 is Rentokil gevestigd in Nederland en sinds 5 jaar heeft Rentokil een aparte afdeling die zich volledig toelegt op de ongediertebestrijding en -preventie binnen de agrarische sector", vult Catsburg aan. "Hierdoor hebben we een schat aan kennis en ervaring om samen met Wilfred Top de agrariër verder te ondersteunen in onder andere biologische bestrijding."

Vertrouwde service
De medewerkers van Top Ongediertebestrijding maken per direct deel uit van de Rentokil organisatie en zullen de klanten van Top blijven bezoeken. "De klanten van Top kunnen dus rekenen op een vertrouwde service en hebben direct toegang tot de alle producten en diensten van Rentokil zoals de biologische vliegenbestrijding”, besluit Jacob Catsburg.

FOTO: Lex Boers (Finance Director Rentokil) en Wilfred Top proosten na ondertekening van de overnamecontracten.