×

Machines en opslagtanks Döhler in online veiling

Tuesday April 12, 2022
Back to overview
Share this article

Wegens de integratie van twee productielocaties van Döhler Holland B.V. wordt een deel van haar machines voor de voedingsmiddelenindustrie geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Onder meer rvs-tanks, pompen, verpakkingsmachines, kunststoftanks en transportbanden komen onder de digitale hamer. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen en sluit op vrijdag 15 april 2022 om 10:00 uur.

Döhler is een wereldwijde producent, marketeer en leverancier van natuurlijke ingrediënten en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf integreert al haar activiteiten van de locatie in Breda in Oosterhout. Om die reden worden diverse voedselbewerkingsmachines en de inventaris van de locatie Breda online geveild bij Troostwijk Auctions.

Onder meer opslagtanks, rvs schroefdraadtransporterpijpen, een appel en peer wasinstallatie, een fermentatie unit, een bag-in-box afvulmachine, een messenbreker/shredder en een industriële verwarmingsinstallatie worden geveild. Maar er is meer! Klik hier om alle 61 kavels te bekijken.

Duurzaam, met het beste resultaat
Het familiebedrijf Döhler, opgericht in 1838, vindt duurzaamheid een belangrijke pijler binnen haar bedrijfsactiviteiten. “Wij zien duurzaamheid als een kans om economische, ecologische en sociale kwesties met elkaar in evenwicht te brengen, om zo langdurig en blijvend succes te behalen en te garanderen.” Zowel voor haar producten (door onder andere te zorgen voor eerlijke handel met leveranciers), voor de mensen (door bijvoorbeeld diversiteit te bevorderen en het welzijn van medewerkers te waarborgen), als voor de planeet (door onder meer minder energie en water te gebruiken en minder CO2 te produceren) zet Döhler zich actief in.

De keuze om een gedeelte van haar machines via het internationale veilingplatform van Troostwijk te verkopen is ook vanuit duurzaamheidsoogpunt gemaakt. Want door de machines te veilen, gunt Döhler haar materieel een tweede leven. En dat heeft voor de koper het voordeel om nu tegen een zelf te bepalen prijs een gebruikte machine te kunnen kopen.

Over de veiling
De online veiling van de voedselverwerkingsmachines en de inventaris van Döhler is op dit moment geopend voor biedingen. Op vrijdag 15 april 2022 sluit de online veiling om 10.00 uur. Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op twee verschillende locaties op woensdag 13 april 2022. Van 9:00 uur tot 16:00 uur op de Belcrumweg 3, 4815 HA in Breda en van 9:00 uur tot 12:00 uur op de Mechelaarstraat 14, 4903 RE in Oosterhout.

Klik hier voor alle details over deze veiling.