×

Bij Multipond begint hygiëne al bij de toevoer

Thursday August 13, 2020
Back to overview
Share this article
Veel bedrijven weten niet dat Multipond naast Multihead-wegers ook toevoertrillers bouwt. Deze zijn met name bedoeld om heel gecontroleerd bulkproduct naar de Multipond-wegers toe te voeren. De besturing vindt plaats vanuit de Multipond-wegers, zodat de productflow optimaal is voor het weegproces.
 

De BE toevoertrilgoten zijn nu ook beschikbaar in de D-uitvoering, die in hygiënisch design verbeterd is. De hygiënische toevoertrilgoot voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen voor toepassingen binnen de foodindustrie. Het complete ontwerp van de toevoertrilgoot is conform de USDA- en EHEDG-hygiënerichtlijnen uitgevoerd en de beschermingsklasse IP69 garandeert een snelle en betrouwbare reiniging. De aandrijving is tevens geoptimaliseerd: dit maakt transport van grotere producthoeveelheden mogelijk.
 
Passende toevoertrilgoot
Het Multipond-projectteam configureert samen met de klant een passende toevoertrilgoot voor zijn project. Daarbij wordt nadrukkelijk gekeken naar de afmetingen (de toevoertrilgoot kan in verschillende uitvoeringen worden geproduceerd, passend bij de gevraagde capaciteit), oppervlakken (afhankelijk van het product, kan Multipond diverse oppervlakken aanbieden en daarmee de transporteigenschappen gericht beïnvloeden) en/of een speciale uitvoering, waarbij de toevoergoten met bijvoorbeeld gruis- of suikerafscheiding, waterafvoer of geluidsisolatie worden uitgevoerd.