×

Karl-Heinz Mayer nieuwe Head of Global After Sales bij Weber

Friday April 16, 2021
Back to overview
Share this article
Weber Maschinenbau heeft Karl-Heinz Mayer aangesteld als Head of Global After Sales. Met het creëren van deze nieuwe functie en de aanstelling van Mayer versterkt de Duitse systeemaanbieder van slicing-oplossingen de belangrijke afdeling After Sales en zet het een volgende stap op het gebied van kwaliteitsborging.
 
Naast het beheren van en verantwoordelijk zijn voor de aftersales-divisies (Service, Spare Parts Sales, Weber Academy) op de Duitse locaties van Weber, wordt Mayer uitgerust met de taak om de Weber-servicekwaliteit en -dekking wereldwijd te waarborgen in nauwe samenwerking met alle dochterondernemingen van Weber (waaronder in de Benelux) en overige verkooppartners. Daartoe wordt de afdeling actief uitgebreid, vooral met betrekking tot nieuwe, moderne diensten en producten.
 
Ervaring
Karl-Heinz Mayer brengt vele jaren uitgebreide ervaring met zich mee in de verkoop van technologieën voor de machine-industrie. Tot voor kort maakte de automatiseringsingenieur deel uit van het managementteam van B&R Industrieelektronik GmbH in Bad Homburg, een automatiseringsleverancier voor de machine-industrie.