×

SIAL Paris wil met ‘Newsroom’ foodcommunity mobiliseren

Monday April 19, 2021
Back to overview
Share this article
SIAL Paris heeft een online nieuwsservice gelanceerd die het hele jaar door toegankelijk is voor alle spelers in de sector. In een tijd waarin de consumentenvraag volop in beweging is - en de distributiemodellen sneller dan ooit veranderen - is het nog nooit zo belangrijk geweest om in realtime over de juiste informatie te beschikken. “Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee in een essentiële behoefte van de sector voorzien en al onze partners zeer van dienst zullen zijn”, zegt directeur Adeline Vancauwelaert van SIAL Paris.
 
SIAL Paris Newsroom heeft als doel het food-ecosysteem te mobiliseren rond de grote trends die momenteel gaande zijn in de industrie. Daarnaast wil dit platform een bron van inspiratie zijn voor de gehele internationale foodcommunity: To Inspire Food Business.
 
Dagelijks nieuws
De SIAL Paris Newsroom biedt dagelijks nieuws uit alle sectoren uit de branche in een gemakkelijk te vinden en gemakkelijk te lezen nieuwsfeed, gecombineerd met actuele trends uit het SIAL #Ownthechange-initiatief. De nieuwsdienst is toegankelijk via de SIAL website of direct op https://newsroom.sialparis.com/. “SIAL Paris is uniek op het gebied van foodbeurzen. We streven ernaar dit ook waar te maken met onze nieuwsservice die het hele jaar door loopt. Het wordt dé one-stop-shop in de branche, dé place to be voor fijnproevers en trendwatchers die de juiste informatie willen vinden om hun business te verduurzamen en te innoveren”, besluit Vancauwelaert.
 
SIAL Paris, dat óók altijd een groot podium biedt aan bekende spelers binnen de eiwit- en vleesverwerkende industrie wereldwijd inclusief bepalende bedrijven uit Nederland en België, vindt plaats van 15 tot en met 19 oktober 2022 in Parijs.