×

Meat & Co beschikt vanaf nu over het HOI keurmerk

Thursday May 16, 2019
Back to overview
Share this article
Vanaf mei 2019 voert Meat & Co, het vaktijdschrift voor de vlees- en eiwitverwerkende industrie, het HOI Keurmerk. Dit betekent dat de oplage van Meat & Co, net als bij alle andere vakbladen van GPmedia BV, gecontroleerd en gegarandeerd is.
 
Het Oplage Instituut (HOI) is een organisatie die oplagecijfers van in Nederland verschijnende media verzamelt, controleert en publiceert. Sinds 2015 is HOI gefuseerd met Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM). Onder de naam NOM rapporteert de organisatie zowel het bereik als de oplage van dagbladen en tijdschriften. De naam HOI gaat voort als keurmerk voor een gecertificeerde oplage.
 
Wat betekent dit voor u?
Het keurmerk is 1998 in het leven geroepen omdat adverteerders behoefte hadden aan betrouwbare oplagecijfers van kranten en tijdschriften. Daarnaast laten wij als uitgeverij graag zien dat de oplage van onze vakbladen gecontroleerd is en dat deze daadwerkelijk onder de juiste doelgroep verspreid wordt.
 
Kijk voor meer informatie op www.nommedia.nl. Heeft u vragen over de oplage en verspreiding van Meat & Co? Neem dan contact op met Emiel Bruning (e.bruning@gpmedia.nl) of bel +31 (0)24-3246146.