×

Automatische reiniging tot 120 vleeshaken

Friday May 17, 2019
Back to overview
Share this article
Eén van de noviteiten die het merk Höcker tijdens IFFA 2019 presenteerde, is de CM K120 Cleanmaster haken- en onderdelenreiniger. Met deze automatische reiniger kunnen tot 120 vleeshaken in één keer gereinigd worden. Ook andere versmeerde producten kunnen hierin gereinigd worden.
 
Het inzetstuk voor vleeshaken kan, indien gewenst, verwijderd worden zodat veel ruimte vrijkomt in de waskorf voor het reinigen van meerdere producten, zoals messenkorven en -houders, gereedschappen et cetera. Aan het einde van het wasprogramma worden de gereinigde producten gespoeld met schoon water, zodat chemieresten worden verwijderd. Op een controlepanel kunnen de temperatuur en reinigingstijd worden ingesteld. Bij de eerste wasbeurt wordt het reinigingsmiddel aangevoerd. Afhankelijk van de vervuiling kan dit middel meerdere keren gebruikt worden.

Voor de CM K120 Cleanmaster is een vaste waterafsluiting niet noodzakelijk. Optioneel zijn verschillende afmetingen en een mobiele uitvoering leverbaar. De producten van Höcker worden in Nederland verkocht door HHS RVS Producten.