×

Fibrox Dual Grip: comfortabel en moeiteloos snijden

Tuesday May 21, 2019
Back to overview
Share this article
Delmo Groothandel presenteert nieuwe professionele slagersmessen van Victorinox die zijn ontworpen voor moeiteloos snijden. Professionals in slachthuizen en andere locaties waar vlees en vis worden verwerkt, hebben messen nodig die comfortabel, efficiënt en trefzeker werken. Daarom heeft het Zwitserse merk Victorinox de Fibrox Dual Grip-serie ontwikkeld. Dankzij het nieuwe twee componentenhandvat maken zij van het vlees- en visverwerken een stuk lichter werk.
 
Het design van de twee componentenhandvatten wordt gekenmerkt door pure ergonomie en zorgt voor een maximale ondersteuning voor hand en pols. De roestvrij stalen lemmeten glijden uiteraard nog steeds ‘als warm door de boter’. De slagersmessen zijn glad gepolijst, scherp (uiteraard) en krachtig voor superieure resultaten. Alle messen zijn -gegarandeerd- vervaardigd uit virgin kunststoffen.
 
Noodzakelijke aanvulling
De Fibrox Dual Grip-serie is volgens Delmo ‘een noodzakelijke aanvulling op ons assortiment professionele messen voor de vlees- en visverwerking’. De serie bestaat uit vier uitbeen- en twee slachtmessen in verschillende lengtes, breedten en flexibiliteit. Alle messen zijn ergonomisch ontworpen en hebben een twee componenten non-slip handvat. Bijbehorende accessoires zijn een handschoen (S-XL) met zware snijweerstand en een handschoen (XS-XL) met een lichte snijweerstand.