×

Protein Shift Ecosystem Event: Food Market & Meet-Up

Friday July 17, 2020
Back to overview
Share this article
Voor de derde keer op rij organiseren Flanders’ FOOD en Proef! een netwerk- en matchmakingevent voor start-ups en bedrijven met de ambitie om alternatieve, duurzame eiwitten op het menu te zetten. Het Protein Shift Ecosystem Event: Food Market & Meet-Up is op donderdag 27 augustus in Schellebelle.

Start-up of bedrijven die geloven dat beide partijen elkaar kunnen versterken om binnen het thema van eiwittransitie te innoveren, worden uitgenodigd om deel te nemen aan het event, mede vanwege de aanwezigheid van een selectie van start-ups met innovatieve eiwitrijke producten op basis van alternatieve eiwitbronnen alsook van bedrijven, die mee de markt voor alternatieve eiwitbronnen willen creëren. Het evenement is bedoeld om concrete mogelijkheden voor een samenwerking te ontdekken. Mede door gefaciliteerde workshops.

Algemene informatie en inschrijving
Het Protein Shift Ecosystem Event: Food Market & Meet-Up is donderdag 27 augustus van 17.00 tot 20.00 uur bij Foodlab Proef!, Stationsstraat 114 in Schellebelle (België). Dit event zal georganiseerd worden in overeenstemming met de Covid19-maatregelen en protocollen vanaf 1 juli nader voorgeschreven door de overheid. De plaatsen in de Food Market worden in elk geval beperkt, zodat de nodige afstand en een vlotte circulatie tussen de stands kan gegarandeerd worden.
Meer informatie en inschrijven kan via de website van Flanders' FOOD