×

Ruys Groep en Cold Care Group bundelen krachten

Tuesday December 19, 2023
Back to overview
Share this article
De Ruys Groep zal toetreden tot de Cold Care Group. Hiertoe behoren enkel toonaangevende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in de bouw van o.a. koel-, vries- en voedingsverwerkingsfaciliteiten. De aangesloten bedrijven hebben ieder hun eigen expertise en ervaring. Alle bedrijven van de Ruys Groep zullen in de Cold Care Group verder bouwen aan onze internationale positie en de missie om klanten altijd hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit te leveren.
 
Ben Claaszen, CEO van de Cold Care Group ziet enorm uit naar de samenwerking: “Zowel de Ruys Groep als de bedrijven binnen de Cold Care Group zijn sterk vertegenwoordigd in de voedselverwerkende industrie. Door deze bedrijven samen te voegen, ontstaat er een prachtige synergie tussen de vloeren enerzijds en de geconditioneerde ruimtes anderzijds. Zowel in de nieuwbouw, maar zeker ook in renovatie zijn we een uitermate sterke, flexibele en efficiënte partner voor onze klanten. Ik ben zeer verheugd dat wij de Ruys Groep toe mogen voegen aan onze Group én dat Hendrik Ruys en zijn directieteam de dagelijkse leiding van de groep voortzetten.”
 
“De toevoeging van de Ruys bedrijven aan de Cold Care Group markeert een belangrijke strategische stap in de consolidatieslag van NewPort en haar deelneming in CCG”, meent Melvin Sie, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Cold Care Group en partner bij NewPort Capital. “Ruys Groep heeft zich de afgelopen vijf decennia bewezen als dé vloerenspecialist voor de foodsector en de onder haar eigen merknaam ontwikkelde industriële vloeren staan in de markt synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Met de uitgebreide kennis en internationale ervaring van de Ruys Groep is deze ‘krachtenbundeling’ een absolute versterking voor de Cold Care Group. Bovendien voelen de vakspecialisten van de Ruys Groep zich al praktisch collega’s van de inmiddels bij de Cold Care Group aangesloten bedrijven. Ze werken al jaren nauw samen op toonaangevende projecten en weten precies hoe ze gedurende het bouwproces efficiënt op elkaar kunnen aansluiten."

"Als onderdeel van de Cold Care Group kunnen we samen met de andere partners nóg meer bereiken. Iedere partij binnen de Cold Care Group heeft zijn eigen specialisme, maar dezelfde visie en passie voor het vak. Ons gezamenlijke netwerk in combinatie met alle expertise en ervaring maakt dat we u als gewaardeerde klant nog slimmer en sneller kunnen bedienen. Samen zorgen we voor een klantgerichte, eerlijke benadering, waarbij kwaliteit, veiligheid en een maximale prestatie altijd voorop staan."