×

Fi&S en Veos slaan de handen ineen

Friday February 22, 2019
Back to overview
Share this article
Fi&S uit Maastricht is benoemd tot exclusieve distributeur voor Veos-producten in Nederland en Roemenië. Onderdeel van de Veos-groep is Vepro, dat als fabrikant voorziet in uiteenlopende productoplossingen voor een vollere kleur, stevigere structuur en hogere kwaliteit van vleeswaren.
 
Fi&S biedt de voedselverwerkende industrie voedsel technologische functionaliteit door op maat gemaakte mengsels te ontwikkelen, produceren, verkopen en door vraagstukken van klanten op te lossen. De technologische functionaliteiten die Fi&S te bieden heeft omvatten structuur, textuur, binding, coating, verbetering van de houdbaarheid, smaak, kleur en geven meerwaarde aan het product. Door functionaliteit aan voedselverwerkende bedrijven te bieden, kan Fi&S de producten van zijn klanten waardevoller maken op het gebied van, klantervaring, kwantiteit, productkwaliteit, proceskwaliteit, consistentie, (voedsel) veiligheid, betrouwbaarheid en uiterlijk.
 
Sterke oplossingen
Vepro is fabrikant van plasma, globine, kleurstof, hemoglobine, aroma en collageen. Alle producten bezitten elk een specifieke functionele eigenschap. Ze binden water, emulgeren, geleren of kleuren. Vepro biedt vooral sterke oplossingen voor de vleesverwerkende industrie. De producten verhogen de kwaliteit van vleeswaren, geven ze een vollere kleur en zorgen voor een stevigere structuur. Tegelijk speelt Vepro in op het groeiende voedingsbewustzijn van de consument, die kiest voor pure vleeswaren (clean labeling). De producten van Vepro zijn allergeenvrij en een natuurlijk alternatief voor chemische additieven. Andere oplossingen bevinden zich op het gebied van kostenefficiëntie. Elke stap in het productieproces wordt nauwkeurig gemonitord en gecontroleerd volgens een erkend HACCP- en ISO 9001-certificaat.