×

IFFA breidt in 2022 uit met alternatieve eiwitten

Tuesday November 24, 2020
Back to overview
Share this article
Naast de traditionele focus op vlees en vleesverwerkende technologie, zal IFFA zich vanaf de volgende beurseditie in 2022 openstellen voor alternatieve eiwitten. Met de nieuwe ondertitel ‘Technology for Meat and Alternative Proteins’ zal 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de sector de snelle groei van vleesalternatieven onder de aandacht brengen, inclusief de fabricageprocessen erachter. IFFA biedt op deze manier de wereldwijde voedingsindustrie een ideaal platform voor innovatie en netwerken.
 
IFFA zal voor de komende editie in 2022 de productcategorieën dus uitbreiden met technologieën en oplossingen voor plantaardige producten en alternatieve eiwitten, waarbij deze bredere basis een toekomstgerichte internationale trend weerspiegelt. Wolfgang Marzin, President en Chief Executive Officer van Messe Frankfurt, legt uit: “De markt voor vleesalternatieven is momenteel een van 's werelds sterk groeiende sectoren en we willen deze ontwikkeling op de volgende IFFA laten zien. Het kerngebied van onze exposanten en bezoekers draait sinds mensenheugenis rond de verwerking, verpakking en verkoop van vlees en vleesproducten. Daarom kijken we ernaar uit om deze focus uit te breiden, spannende nieuwe producten te presenteren en intelligente toepassingen te bespreken - een echte boost voor innovatie."

De vakbeurs IFFA 'Technology for Meat and Alternative Proteins' vindt plaats van 14 tot 19 mei 2022 in Frankfurt am Main.

Lees meer hierover in de volgende uitgave van vaktijdschrift Meat & Co, die op 11 december verschijnt.