×

Veldhoven Kipproducten en versAlert slaan handen ineen

Tuesday May 26, 2020
Back to overview
Share this article
Veldhoven Kipproducten en versAlert zijn een partnerschap aangegaan. De familiebedrijven slaan de handen ineen om samen versspecialisten te voorzien van heerlijke vlees- en gevogelteproducten. Veldhoven Kipproducten zet haar kennis en kunde in als productiebedrijf, waar versAlert als verkooporganisatie een groot en breed bereik heeft. Door deze krachten te bundelen kunnen zij efficiënter te werk gaan en de versspecialist nog beter van dienst zijn.
 
Door deze samenwerking kan een breder assortiment worden aangeboden, met hierin de unieke mogelijkheid om ook klantspecifieke- en maatwerkproducten te leveren. De partners presenteren de innovatieve barbecueproducten en de gourmet- en gemaksproducten. Hiermee kunnen de versspecialisten zich onderscheiden in de markt.
 
‘Van de specialist voor de specialist’
Het volledige assortiment van Veldhoven Kipproducten is vanaf het derde kwartaal bij versAlert verkrijgbaar. De klant heeft dan één leverancier voor zijn bestelling en bezorging. Dit draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, aangezien er minder transport nodig zal zijn. Tevens wordt er zorg gedragen voor optimale ondersteuning. Zo kunnen de versspecialisten gebruikmaken van het marketingteam om deze producten te promoten of extra onder de aandacht te brengen.