×

Lan Handling houdt op 11 en 12 mei de Expert Days

Tuesday March 29, 2022
Back to overview
Share this article
Lan Handling Technologies in Halfweg verwelkomt op woensdag 11 en donderdag 12 mei tientallen internationale vleesproducenten. De End-of-Line editie van de Expert Days staat in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van automatisering.

In lijn met het thema “van verpakken tot palletiseren” vertellen verschillende gerenommeerde spelers over de laatste inzichten, trends en innovaties! Zo zijn onder andere Fanuc (robotleverancier), Multivac (verpakkingsmachines) en Euro Pool System (kratten) aanwezig. 

Rondleiding werkplaats
Daarnaast gaan voor het eerst de deuren van de nieuwe werkplaats aan de Haarlemmerstraatweg 157 open. Bezoekers kunnen dan diverse handling systemen in actie zien voor vlees (vervangende) producten, met o.a. een kratopzetmachine, robotcellen, krattenstapelaars en palletisers.

Flowpacks, topseals en skinpacks
In Nederland, België, Duitsland en Engeland zijn veel voedingsproducenten te vinden die voor het secundaire verpakkingsproces gebruikmaken van de oplossingen van Lan Handling. Denk daarbij vlees (vervangende) producten in topseal of flowpack verpakkingen. Maar ook vlees, vis en kipproducten in skinpacks. Het automatiseren van dergelijke productielijnen van verpakkingsmachine tot palletiseergebied is een flinke uitdaging en gebeurt door Lan Handling in samenwerking met diverse leveranciers, die allemaal aanwezig zijn.
 
Meer info is te vinden via www.lanhandling.com/expertdays. Inschrijven is op basis van beschikbaarheid en deelname is gratis.