×

News

In 2019 kwamen 339.000 dieren om door de gevolgen van brand of hitte, blijkt uit cijfers van Wakker Dier. De meeste van deze dieren zijn gestikt. De meeste dierlijke slachtoffers vielen afgelopen …

Menig horeca-ondernemer start het nieuwe jaar van 13 tot en met 16 januari op de Horecava. Zo ook Hakvoort Professional. Traditioneel heeft de horeca en grootkeukenspecialist 2 stands. Een stand …

F. Wellink Lekkerkerk B.V. gaat vanaf heden verder als zelfstandig bedrijf. Sinds 2013 is F. Wellink Lekkerkerk BV onderdeel geweest van Saria en heeft nu de geweldige kans gekregen en genomen om weer …

Het veranderende eetgedrag van de Nederlander biedt nieuwe kansen voor de Nederlandse slagers. "Mensen maken vaker een bewuste keuze om eens geen vlees te eten. Maar wij zijn ook de oplossing …

In 2017 startte Diviande met de nieuwbouw van een productielocatie, inclusief opslag en distributie van haar gekoelde en diepgevroren (vlees)producten en een kantoorfunctie. Bij de bouw is …

De Integrale Keten Analyse (IKA) van de diervoedersector die de NVWA op vrijdag 20 december 2019 publiceerde, bevestigt dat de veiligheid van diervoeders voldoende prioriteit heeft in de sector. De …

Westfort Vleesproducten verlengt in samenwerking met het ministerie LNV en het NVWA de pilot 'slachtblikvrije varkens'.   Het afgelopen jaar bleek een groot succes met het leveren van …

Flanders’ FOOD (Agrovoedingsindustrie), VIL (Logistiek), Catalisti (Chemie-Kunststoffen), SIM (Materialen) en Pack4Food hebben begin december gezamenlijk de zogeheten Roadmap ‘ …

Chris Hogeslag Foodgroup is een vleesverwerkend bedrijf met als specialiteit rosé kalfsvlees. Chris Hogeslag Foodgroup levert een constante kwaliteit aan zowel binnenlandse als buitenlandse …

Vele belangstellenden zijn onlangs naar het demonstratiecentrum van Ishida Europe BV in Best gekomen voor een reeks open dagen en het evenement ‘Industrie 4.0 - Vergroot uw potentieel’. …