×

News

De bewuste burger past zijn consumptiegedrag aan om een impact te genereren in verschillende domeinen zoals duurzaamheid, gezondheid, smaak, authenticiteit en dierenwelzijn. Deze consument vraagt meer …

Een 53-jarige man uit Dodewaard moet in totaal 468.500 euro aan de Staat afstaan. De rechtbank Oost-Brabant oordeelt dat de directeur van een slachthuis dit bedrag door het plegen van misdrijven ( …

De komende editie van de SIAL Paris, 's werelds grootste trefpunt voor spelers in de agro-voedingsindustrie, vindt plaats van 18 tot en 22 oktober 2020 in het beurscomplex Paris Nord Villepinte. …

Veel vegetarische hamburgers (vegaburgers) bevatten teveel zout, teveel suiker en zijn, in sommige gevallen, ook te vet. Bovendien loopt de smaak erg uiteen, met als dieptepunt een 3,1 als …

Lineage Rijkevorsel heeft maandag zijn nieuwe, duurzame vrieshuis geopend. Met de opening van dit vrieshuis zet het bedrijf opnieuw een belangrijke stap richting Europese groei. Een mobile racking …

Samen met retail organisaties, certificerende-instellingen, Vion Food Group en SIM Supply heeft IFS een nieuwe internationale standaard voor productintegriteit ontwikkeld, genaamd IFS Product …

Op 18 maart is het Food Waste Fest 2.020. Dit eendaagse evenement, in Brussel, biedt een mooie gelegenheid om oplossingen rond voedselverlies te ontdekken. Dit jaar ligt de focus op multisectorale …

Jaarbeurs Utrecht vormt op dinsdag 31 maart, woensdag 1 en donderdag 2 april het decor voor Empack, de vakbeurs waar het draait om verpakkingstechnologie. Empack Nederland is als verpakkingsvakbeurs …

Gert-Jan Oplaat, voorzitter van de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie (Nepluvi), hoopt op korte termijn bekend te maken hoe de nieuwe landelijke campagne eruit gaat zien om de …

De Nederlandse vleessector zou eigenlijk wel op wat meer krediet mogen rekenen. Dat vindt Jos Goebbels, voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV). Tijdens de recente algemene …