News
Drie partijen -machinefabrikant Avure Technologies, adviesbureau KTBA en laboratorium Mérieux NutriSciences - houden op donderdag 14 mei een gratis webinar over de Listeria-bacterie.
…
De HAS Hogeschool in Den Bosch start op 1 september 2020 met een nieuwe cursus Vleestechnologie en een cursus Levensmiddelenmicrobiologie.
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie
Micro-organismen …
Tien startups, waaronder het Nederlandse bedrijf Meet Jack, hebben zich aangesloten bij ProVeg Incubator, de toonaangevende incubator voor startups in kweekvlees en plantaardig voedsel. Op het menu …
Door de verschillende modules in de Hygiënecode Online App is het vanaf nu mogelijk een zogeheten 'corona hygiëne-check' te activeren. Dit is de registratie controle voor …
Het BfR, het Duitse Federale Instituut voor Risicobeoordeling, publiceerde onlangs een artikel met feiten over Corona zoals die tot nu toe bekend zijn. Metaflex, specialist in geavanceerde …
Tijdens de coronacrisis wil ULMA Packaging zijn steentje bijdragen door oplossingen te bieden voor de gezondheidszorg door deel te nemen aan het S.P.A.I.N. project (Sistema Presurizado Antis& …
Er zijn, ondanks de coronacrisis, genoeg mogelijkheden om geplande projecten alsnog door te laten gaan. Zo kon de Packathon 2020 worden omgebouwd naar een online variant. Deze jaarlijkse …
Future Food Group is een samenwerking aangegaan met het Braziliaanse foodtechbedrijf Fazenda Futuro, dat in Zuid-Amerika vleesreplica’s van planten maakt en onder de naam Future Farm nu de …
Bij Van Leeuwen Kipspecialiteiten draait het om kipfilet verwerken. Zo snel en zo flexibel mogelijk. Maar wel met behoud van de hoogste kwaliteit. Met dit voor ogen ontwierp Jansen Techniek, in …
Foodvalley The Protein Cluster (TPC) houdt op woensdag 22 april van 15.00 tot 17.00 uur in samenwerking met The Protein Directory (een online platform van bijna 300 start-ups in alternatieve eiwitten …