×

News

Afgelopen vrijdag was de pre-lancering van de plantaardige Roockworst 2.0. De Vegetarische Slager presenteerde dit product aan honderden fijnproevers op het strand van Scheveningen. De lancering werd …

Ruitenberg Ingredients gaat de productielocatie in Ruinerwold uitbreiden. Het 80-jarige familiebedrijf, dat een breed assortiment aan hoogwaardige concepten en toepassingen voor de foodindustie …

De verpakkings- en voedingssector gaan hand in hand. Meer dan 20% van de bezoekers van Empack in België komt uit de voedingsindustrie en net daarom werkt de beursorganisatie samen met experts om …

Nijmegen, 1 augustus 2018     Beste lezer, adverteerder, relatie,   Begin juni informeerde ik u over de stop van meat&co, waarvan ik de verwachting uitsprak dat dit een …

Consumenten hebben het afgelopen jaar meer moeten afrekenen voor hun stukje vlees. De prijs van vlees in de winkel steeg in 2017 met 3,8 procent. Dat is de grootste stijging sinds 2001. Dat meldt …