×

Fortress presenteert X-Ray-assortiment op interpack

Maandag 17 april 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Nu veel van de grootste Europese supermarkten en groothandelaren erop aandringen dat voedselverwerkers en leveranciers X-Ray en metaaldetectie installeren op productie- en verpakkingslijnen, ziet Fortress Technology Europe de tijd rijp om zijn nieuwste X-Ray-machines – alleen beschikbaar in Europa – te onthullen tijdens interpack 2023.
 
Fortress Technology Europe biedt vlees- en andere voedselverwerkers een scala aan opties. Waaronder een ruimtebesparende combinatie van röntgenfoto's en controlewegers, designs met meerdere banen en standalone röntgenmachines, allemaal verkrijgbaar met een dompeltransporteur, een duwer of een uitwerpsysteem. Voor verwerkers van vlees en ander verpompt voedsel levert Fortress ook een eenvoudig te reinigen en zeer hygiënische X-Ray Pipeline-systeem.
 
Nieuwste toevoeging
De nieuwste toevoeging aan het X-Ray-programma van Fortress is de Raptor X-Ray. Deze X-Ray, verkrijgbaar in twee bandbreedtes (300 mm en 400 mm) inspecteert en keurt verpakt vlees, kaas, gekoelde en zoetwarenproducten af, ​​bij detectie van metaal, glas, hout, rubber, plastic met hoge dichtheid, steen en verkalkte botten. Voor omvangrijkere toepassingen biedt Fortress ook een XL 500 mm bandstop en röntgensysteem voor een transportband met alarm. Deze transportsystemen kunnen vulniveaus bewaken, klonten van ingrediënten, gebroken of ontbrekende producten identificeren en beschadigde verpakkingen opsporen.