×

GPmedia nieuwe uitgever van meat&co

Woensdag 01 augustus 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Nijmegen, 1 augustus 2018
 
 
Beste lezer, adverteerder, relatie,
 
Begin juni informeerde ik u over de stop van meat&co, waarvan ik de verwachting uitsprak dat dit een tijdelijke zou zijn. meat&co heeft immers een goede naamsbekendheid in uw branche en toont al  jaren zijn toegevoegde waarde.
 
Ik ben enorm blij dat ik u nu kan vertellen dat meat&co wordt voortgezet door GPmedia BV. GPmedia is al twintig jaar succesvol uitgever van bladen in uiteenlopende branches. meat&co wordt de negende titel binnen de portefeuille van deze uitgeverij. Velen van u, en dan richt ik mij vooral tot onze adverteerders, zijn al bekend met titels van GPmedia. NBT magazine is marktleider binnen de bakkersbranche en ook Pakkracht is een zeer succesvolle titel die zich richt op de verpakkingsindustrie.

Met de toevoeging van meat&co in hun portefeuille beschikt GPMedia over een groot netwerk in de Nederlandse voedingsindustrie. En daar kunt u vast ook uw voordeel mee doen. Hoofdredacteur van meat&co wordt Martijn Schwillens en Emiel Bruning is de verantwoordelijke accountmanager. De eerstvolgende uitgave van meat&co verschijnt op 14 september. De afsluitdatum is 24 augustus.
 
In de komende maanden ben ik nog zijdelings bij meat&co betrokken, dus wellicht treffen wij elkaar nog. Een laatste tip: houd www.meat-co.nl in de gaten en schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het nieuws in de vleesindustrie in Nederland en Vlaanderen.
 
Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief, neem dan contact op met met Gerdo van de Peppel of Emiel Bruning van GPmedia. Voor redactionele vragen kunt u terecht bij Martijn Schwillens. Het telefoonnummer van GPmedia is 024-3246146. Meer informatie over de uitgeverij en de verschillende bladen is te vinden op de website www.gpmedia.nl.
 
Ik wens u, lezer en adverteerder, goede zaken.

Hartelijke groet,

Heidi Peters