×

John Morssink vertrekt als CFO bij Vion Food Group

Woensdag 07 juli 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Topman John Morssink van Vion Food Group zal het bedrijf per 1 september 2021 gaan verlaten. Morssink werkte de afgelopen vijf jaar voor Vion, waarvan de laatste drie jaar als CFO en daarvoor als Finance Director van de Business Unit Pork. Hij vervolgt zijn loopbaan als CFO bij de onderneming Zeeman textielSupers. 
 
“John heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe strategische koers van ons bedrijf waarbij korte ketens en duurzaamheid een belangrijk onderdeel vormen. Ik dank hem voor zijn steun en inspanningen gedurende de afgelopen drie jaar en wens hem het allerbeste toe in zijn nieuwe functie,” aldus CEO Ronald Lotgerink. Theo Koekkoek, voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) vult aan: “We danken John voor zijn waardevolle bijdrage als CFO en wensen hem alle goeds voor de toekomst.” 

Cis van Doninck treedt toe tot RvC
Wie opvolger van Morssink wordt, is nog niet bekend. Cis van Doninck is toegetreden tot de RvC van Vion. De 59-jarige De Doninck was tot afgelopen jaar Chief Financial Officer (CFO) bij Food Ingredients & Bioindustrial, onderdeel van het Cargill-concern, één van de grootste landbouw- en voedselbedrijven in de wereld.