×

Bandall bouwt een nieuwe fabriek in Heemskerk

Vrijdag 09 april 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Bandall groeit. Zowel de omvang als de diversiteit van de machines neemt steeds verder toe. Hetzelfde geldt voor de groei van het afzetgebied. Er is met name een toenemende vraag naar grote installaties en installaties voor volautomatische banderolleeroplossingen. Bandall B.V. bouwt daarom een nieuwe fabriek in Heemskerk om klanten voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn. 
 
De nieuwe fabriek van Bandall krijgt een vloeroppervlakte van circa 2500m2. De fabriek is gevestigd op het duurzame bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. “Door de aanhoudende groei werd de fabriek te klein, het werd tijd voor een nieuwe. De nieuwe fabriek is er en staat op een passende locatie, een duurzaam bedrijventerrein. Duurzaamheid is een belangrijke reden voor de toenemende vraag naar de machines van Bandall. Banderolleren bespaart veel verpakkingsmateriaal en CO2, en de techniek van Bandall brengt die besparingen binnen bereik”, laat Hans den Dikken van Bandall weten.

Forse impuls
De nieuwe fabriek geeft een forse impuls aan de ontwikkeling van de mogelijkheden, want het is een productielocatie met veel capaciteit voor Research en Development, specials en modulair maatwerk. De banderolleeroplossingen leiden in zo goed als alle gevallen tot vermindering van verpakkingsmateriaal, ongeacht of het gaat om actieverpakkingen, retail ready packaging, of een vorm van labelen – denk aan skinpacks.
Duurzaamheid en kwaliteit zijn leidend voor Bandall, daarom is de nieuwe fabriek volledig energieneutraal.

Lees meer over Bandall in de nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co, die 23 april verschijnt.