×

Handtmann Group neemt Verbufa BV over

Woensdag 07 april 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Handtmann Group heeft Verbufa BV overgenomen. Handtmann Machinefabriek uit Duitsland maakt onderdeel uit van Handtmann Group en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van oplossingen voor portioneren, doseren, vormen en co-extrusie van levensmiddelen. Verbufa is al meer dan 55 jaar de exclusieve Handtmann-partner in Nederland, België en Luxemburg. “De integratie van Verbufa in onze bedrijvengroep is een belangrijke strategische stap voor een nog sterkere positionering”, zegt Thomas Handtmann, Managing Partner van het familiebedrijf.
 
Daarmee is de overname een bezegeling van een jarenlange samenwerking. De overname levert beide partners voordelen op. Harald Suchanka, CEO van Handtmann, benadrukt: “Na de overname van Inotec vorig jaar zetten we nu consequent de volgende stap om onze klanten totaaloplossingen te kunnen bieden. Verbufa brengt gespecialiseerde kennis van de sector en ervaring in het ontwikkelen van creatieve en innovatieve oplossingen op maat voor klanten met zich mee.” 
Mark Marrink blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen voor Handtmann vanuit Amersfoort. Daarnaast wordt zijn rol Chief Business Development & Innovation Officer voor de divisie Handtmann Filling and Portioning Systems, waarbij hij zich mondiaal zal bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve totaaloplossingen en trends binnen de branche. Marc Fortuin zal de functie van Marrink binnen Verbufa overnemen als Algemeen Directeur.

Lees meer over de overname van Verbufa door de Handtmann Group in de nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co, die 23 april verschijnt.

Foto, v.l.n.r.: Thomas Handtmann, Mark Marrink en Harald Suchanka.