×

Opnieuw overname door Group of Butchers

Maandag 10 december 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Er lijkt momenteel gaat maat te staan op de overnamedrift bij Group of Butchers. De leverancier van ambachtelijke vleesproducten en vleeswaren heeft de samenwerkende bedrijven Keulen Vleeswaren, Gebroeders Snijders Vleeswarenfabriek en VLL Vers Logistiek Limburg overgenomen.

Met deze overname breidt Group of Butchers haar productportfolio uit met de beste droge worsten en de lekkerste ambachtelijke vleeswaren en specialiteiten uit Limburg. Daarnaast maakt de transactie Group of Butchers een belangrijke speler in het versnijden en verpakken van vleeswaren. Voor Keulen, Snijders en VLL betekent het opgaan in Group of Butchers een versterking van de interne organisatie en verdere groei. “Onze familiebedrijven maken nu deel uit van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze krachten garandeert de continuïteit en groei van onze bedrijven en maakt het ons mogelijk onze hoogwaardige service verder te verbeteren", laten Jack Keulen en Peter Francken, de eigenaren van Keulen/Snijders/VLL, weten.

Samen groeien
Remko Rosman, CEO van Group of Butchers, vult aan: "Met Keulen/Snijders/VLL voegen we drie prachtige Limburgse bedrijven, die bekend staat om hun ambachtelijke, traditionele vleesproducten en vleeswaren van de beste kwaliteit, toe aan Group of Butchers. We kijken er erg naar uit om samen met management en personeel van Keulen/Snijders/VLL onze klanten dagelijks de lekkerste producten te beleveren en samen te groeien."