×

Verpakkingsbeurs Empack verplaatst naar 23, 24 en 25 juni

Donderdag 12 maart 2020
Terug naar overzicht
Deel dit artikel

De komende editie van verpakkingsbeurs Empack wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 23, 24 en 25 juni 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Aanvankelijk zou de beurs plaatsvinden op 31 maart, 1 en 2 april 2020. Er zijn vandaag nieuwe maatregelen getroffen waaruit blijkt dat events boven de 100 bezoekers afgelast moeten worden. Het besluit om Empack te verplaatsen is vlak voor de bekendmaking van de nieuwe maatregelen vanuit de Nederlandse overheid genomen.

Irma De Hoon, Group Event Director van Easyfairs, legt uit: "De nieuwe editie van Empack vindt plaats op 23, 24 en 25 juni 2020 in de initiële locatie Jaarbeurs Utrecht. Wat wel zal veranderen is de plattegrond. In verband met krapte in de beursagenda dienen we uit te wijken naar hal 10, 11 en 12. We zijn blij dat we een nieuw moment gevonden hebben, want we zijn het aan alle stakeholders verplicht om het jaarlijkse verpakkingsevenement Empack door te laten gaan. Op die manier is het bereikbaar voor alle exposanten, bezoekers en partners."

'Betreuren deze omstandigheden'
Deze week worden alle betrokkenen geïnformeerd. "Uiteraard betreuren we deze samenloop van omstandigheden, zeker gezien de flinke impact voor de deelnemende en aanverwante partijen met al de voorbereidingen en in gang gezette zaken. We zetten alles op alles en gaan er met het commitment van eenieder in juni een mooie editie van maken", aldus De Hoon.